Friday, June 15, 2012

Bilik Tidur Idaman

Siapa tidak suka bilik tidur yang nampak kemas, nampak cantik dan sedap mata memandang apabila masuk bilik tidur tersebut. Saya tak berapa suka akan bilik tidur yang terlalu banyak perabot. Lebih suka tengok bilik tidur yang luas dan nampak kemas serta bersih. 


Bilik tidur ni nampak kemas dan cantik sangat pada pandangan saya. Tambahan pula, warna pink + putih. Warna kegemaran saya. hehe


Bilik tidur tema warna ungu. Cantik dan nampak kemas. Tidak terlalu banyak perabot dan nampak luas.


Nampak mewah sangat. Tak tahu nak cakap apa dah. haha


Ni bilik tidur yang paling best dan unik. Buka mata je nampak ikan-ikan kat atas tu. Masa nak masuk tidur pun mesti tenang je tengok ikan-ikan tersebut. hehe :D 

Bilik tidur yang cantik kalau tak reti nak dikemas, dijaga  dan dibersihkan, akhirnya nanti nampak tak cantik jugak :D Yang penting rajin mengemas bilik tidur kita. Bilik tidur yang kemas dan teratur akan membuatkan kita berasa nyaman. :D Rasa tak nak keluar bilik kalau dapat bilik tidur seperti atas ni. Haha :D

36 comments:

  1. cantik yang kedua tuh..warna ungu tu sgt mndamaikan bagi sy...
    tapi mcm sally yatiey kate..blik tdo yg ade view ikan tuh lage mdmaikan..bleh buat kite tdo dgn lebih cpat sbb bile tgk ikan ikan ni, pstu mula lah berkhayal lpas tu pulak terlena la...ape lage..hahaha..haihh bila la nk dapat bilik macam ni..hehe

    ReplyDelete
  2. nak y ikan berenang2 tue ... bestnyaaaa , hehehe

    ReplyDelete
  3. jijah suka pink tu la.. kalau ada rumah sendiri nak hias camni lah.. InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  4. bilik tidur yg kemas..mmg menyenangkan

    ReplyDelete
  5. cantik sangat bilik tidur nya.. nanti da umah besar boleh kot.. heee~~

    ReplyDelete
  6. bilik tidur saya sempit..tpi suka sbb tilam tebal n empuk..(^_^)

    ReplyDelete
  7. mcm bilik tidur noh la...kemas n bersih...ngeh3..

    ReplyDelete
  8. paling syok yg last sekali tp kalau syiling tu runtuh mampus kena makan jaws. Hehe. No1 lawa :D

    ReplyDelete
  9. Bilik tidur saya setakat ini bersih dan kemas..hehe.

    ReplyDelete
  10. i like yg putih tu pink tu..awesome:)

    ReplyDelete
  11. Dapat yg perple tu jadi la....

    ReplyDelete
  12. wah cantek nyer yg kaler purple tu..pengsan..tergoda^^

    ReplyDelete
  13. nak bedroom yg kaler ungu tu .. cantik dan mendamaikan . hehe

    ReplyDelete
  14. nana suka yg pepel tu,softje:)

    ReplyDelete
  15. kalau lah dapat salah satu bilik tdur mcm tue... blum tentu t'jaga pagi2... hehe... :)

    ReplyDelete
  16. suka yg pink dan ungu tu.. alangkah bestnye kan kalau dapat bilik gitu.. :)

    ReplyDelete
  17. bet la bilik yang last sekali tu! >_<

    ReplyDelete
  18. teringin !tapi kat rumah onie ni banyak sangat hero-hero yang pecahkan suasana kapal karam onie, kemas-kemas sepah balikkkkkk,sabo jela,haha *_*

    ReplyDelete
  19. Yang 2nd tu nampak menarik...
    maunye kalau ada bilik tido macam tu tak nak dah kuar bilik..hehe.. :)

    ReplyDelete
  20. suka yg no 1 tp taknak kaler pink :P

    ReplyDelete
  21. yang nampak ikan tu best.. nampak ikan jerung, terus tak jadi tidur agaknya.. :p

    ReplyDelete
  22. yup =) kena kemas baru seronok nak tidur..

    jom follow saya =) sy dah follow awk..tq ek =)

    ReplyDelete
  23. suka bilik tidur yang no 2. >.<

    ReplyDelete
  24. yup.. betul tue.. lau nak permandangan jew cantik tapi tak tahu nak kemas, tak boleh jugak cm tue kan ? :)

    ReplyDelete
  25. suka yang colour purple tu :D

    ReplyDelete
  26. nak no3 or 2..no4 takut pulak,jumpe josh hi3

    ReplyDelete
  27. bestnya kalau dapat bedroom camni.sure takmo keluar bilik dah camni..seyes looks nice!

    ReplyDelete
  28. Suka design kaler pink tue...cantik..

    ReplyDelete
  29. yang purple tu lawa sangat k. suka <3

    ReplyDelete
  30. pink dgn purple tu besnye.. yg ade ikan tu pon besnye! hehe





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  31. semua bilik2 tu cantik sangat!!

    ReplyDelete
  32. my bedroom selalu bersepah. lol --''

    ReplyDelete

Guna bahasa yang mudah difahami oleh semua orang.
Itu sahaja. Terima kasih kerana sudi komen kat entry ini ^_^