Biskut Penyet

Friday, June 15, 2012

Bilik Tidur Idaman

Siapa tidak suka bilik tidur yang nampak kemas, nampak cantik dan sedap mata memandang apabila masuk bilik tidur tersebut. Saya tak berapa suka akan bilik tidur yang terlalu banyak perabot. Lebih suka tengok bilik tidur yang luas dan nampak kemas serta bersih. 


Bilik tidur ni nampak kemas dan cantik sangat pada pandangan saya. Tambahan pula, warna pink + putih. Warna kegemaran saya. hehe


Bilik tidur tema warna ungu. Cantik dan nampak kemas. Tidak terlalu banyak perabot dan nampak luas.


Nampak mewah sangat. Tak tahu nak cakap apa dah. haha


Ni bilik tidur yang paling best dan unik. Buka mata je nampak ikan-ikan kat atas tu. Masa nak masuk tidur pun mesti tenang je tengok ikan-ikan tersebut. hehe :D 

Bilik tidur yang cantik kalau tak reti nak dikemas, dijaga  dan dibersihkan, akhirnya nanti nampak tak cantik jugak :D Yang penting rajin mengemas bilik tidur kita. Bilik tidur yang kemas dan teratur akan membuatkan kita berasa nyaman. :D Rasa tak nak keluar bilik kalau dapat bilik tidur seperti atas ni. Haha :D

36 comments:

nozi said...

cantik yang kedua tuh..warna ungu tu sgt mndamaikan bagi sy...
tapi mcm sally yatiey kate..blik tdo yg ade view ikan tuh lage mdmaikan..bleh buat kite tdo dgn lebih cpat sbb bile tgk ikan ikan ni, pstu mula lah berkhayal lpas tu pulak terlena la...ape lage..hahaha..haihh bila la nk dapat bilik macam ni..hehe

EyraKhairani ♥ said...

nak y ikan berenang2 tue ... bestnyaaaa , hehehe

azizah :) said...

jijah suka pink tu la.. kalau ada rumah sendiri nak hias camni lah.. InsyaAllah :)

~MiZz Atie ZieYa~ said...

bilik tidur yg kemas..mmg menyenangkan

aku HaniAsyira said...

cantik sangat bilik tidur nya.. nanti da umah besar boleh kot.. heee~~

~Sweet Honesty~ said...

bilik tidur saya sempit..tpi suka sbb tilam tebal n empuk..(^_^)

Noh Kodiang said...

mcm bilik tidur noh la...kemas n bersih...ngeh3..

EYFAalias said...

paling syok yg last sekali tp kalau syiling tu runtuh mampus kena makan jaws. Hehe. No1 lawa :D

afiqazizan said...

Bilik tidur saya setakat ini bersih dan kemas..hehe.

Pecinta pink^^ said...

i like yg putih tu pink tu..awesome:)

pena rozie said...

Dapat yg perple tu jadi la....

AzRi AtHiRaH said...

wah cantek nyer yg kaler purple tu..pengsan..tergoda^^

cik faez said...

nak bedroom yg kaler ungu tu .. cantik dan mendamaikan . hehe

caliph shuriken said...

idam bilik deco ala jpun ^^

nanakimie said...

nana suka yg pepel tu,softje:)

Cik Clara said...

kalau lah dapat salah satu bilik tdur mcm tue... blum tentu t'jaga pagi2... hehe... :)

Aida Omar said...

suka yg pink dan ungu tu.. alangkah bestnye kan kalau dapat bilik gitu.. :)

Cik Kay Jue said...

bet la bilik yang last sekali tu! >_<

onie said...

teringin !tapi kat rumah onie ni banyak sangat hero-hero yang pecahkan suasana kapal karam onie, kemas-kemas sepah balikkkkkk,sabo jela,haha *_*

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Yang 2nd tu nampak menarik...
maunye kalau ada bilik tido macam tu tak nak dah kuar bilik..hehe.. :)

kaishin said...

suka yg no 1 tp taknak kaler pink :P

Mummy GreenyHouse said...

yang nampak ikan tu best.. nampak ikan jerung, terus tak jadi tidur agaknya.. :p

nn lylyn said...

yup =) kena kemas baru seronok nak tidur..

jom follow saya =) sy dah follow awk..tq ek =)

Aida Azryn said...

suka bilik tidur yang no 2. >.<

SYAH'IZZAT said...

wah. boleh jadi designer ni :)

nabByla said...

yup.. betul tue.. lau nak permandangan jew cantik tapi tak tahu nak kemas, tak boleh jugak cm tue kan ? :)

Fatihah said...

suka yang colour purple tu :D

aisya said...

kmk suka yg purple ya!

niedaida said...

nak no3 or 2..no4 takut pulak,jumpe josh hi3

Azhafizah[フィザ] said...

bestnya kalau dapat bedroom camni.sure takmo keluar bilik dah camni..seyes looks nice!

Che Rosliza Che mat said...

Suka design kaler pink tue...cantik..

zuhaida said...

yang purple tu lawa sangat k. suka <3

anamizu kaito said...

pink dgn purple tu besnye.. yg ade ikan tu pon besnye! hehe





luv,
cik ana

haz said...

semua bilik2 tu cantik sangat!!

IntaNBerliaN said...

teruja tgk bilik yg last tu :-)

AmyZana said...

my bedroom selalu bersepah. lol --''