Lazada MalaysiaLazada Malaysia Biskut Penyet

Saturday, September 01, 2012

September!

September oh September.

Cepatnya masa berlalu. Pejam celik pejam celik sekarang dah masuk bulan September. Lagi 3 bulan lebih, akan masuk tahun baru iaitu tahun 2013. Oh! Sangat cepat masa berlalu! Dan umur pun semakin meningkat, no more sweet 18. Haha :p

Dan dengan itu, bulan September ni genaplah 9 bulan saya duduk rumah menjadi surirumah tangga. Eh! Tipu semata-mata. Sebenarnya 9 bulan selepas selesai menjalani peperiksaan SPM 2011, genaplah saya duduk rumah sahaja makan-tidur-makan-tidur. Hahaha. Maksudnya, saya tak belajar lagi dan tak bekerja langsung selama ini , hanya duduk kat rumah sahaja. ;D

Seronok? Tak tahu nak jawap apa. Hehe. ^_^

Aniq Iryan tidur. 


Semoga bulan baru, bulan September ni akan lebih baik daripada bulan yang sebelumnya. :)

55 comments:

boni kacak said...

wah..muda lagi awak rupanya.. pewwittt..hehehe

miss Fyqa said...

comel.

Zul De Alexis said...

wah! comel dia tidur..


semoga bulan september nie kita terus maju n berjaya dengan usha,,,

azie namico said...

ermmm...harap adalah kenangan dan peristiwa yang menarik di bulan 9 nie nanti...weee!

Nadia Elena said...

september? pembukaan rasmi legoland malaysia. haha! jom dtg baca2 ttg legoland ni kat blog sy.. =)

yoon da-hyun said...

not too late ! hepi merdeka day :) btway , im following you . hit me back ~ thxxx <3 visit me : appledahyun.blogspot.com

Mia Liana said...

wahhhh lamanya menganggur... tak boring ke Sally...

caliph shuriken said...

hepi september yer ^^

puteri kasih said...

semoga september membawa keceriaan :)

Detective Fiqa said...

posing comell dia tito hahaha :D
yepp kak. berharap ^^

shidaR said...

mudah-mudahan sally hehee..shida pn sama nk bln baru ni bln yg lbh baik dr bln sblmnya hehee :)

shedameor said...

kenapa tak kerja ?

Crew Fathi said...

Moga anda gunakan masa muda anda sebaik mungkin... Jangan masa tua pula nak menyesal pulak... ^_^

ieda said...

aminnnnnnnnnnnnn

udah2 lepak .. cari kerja ;))

Tinta Lana said...

Salam.

Lahhh..muda lagi rupanya ko sally..aku jugak yang tua,hahahhaha.

Takpa, duk rumah pun ok. Asal isikan masa dengan perkara berfaedah, takda masalah.

*zafirah* said...

Haha,no more sweet 18..sama la kita :)
jemput singgah dan baca^^
http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/09/korea-dan-makanannya.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

selamat tinggal ogos selamat datang september ;)

Aida Omar said...

tak pe ini lah masanya nak merehatkan diri setelah 5 tahun belajar di sekolah.. hik3. Moga september lebih baik dari bulan sebelumnya..

*eh comeynye dia terbongkang tidur ha. :P

tirahzairi said...

perghhh 9 bulan...kalau tirah xsenang duduk lama2...opsss...hihi

LiNda said...

kejap je dah sept kan, xlame lgi dah nk ujung tahun..;)

Everything's Everythings said...

hahah sama besar dia dgn teddy bear tu xD

aisya said...

mesti boyfriend ktk ya lelah berjalan raya sampe ttido kedak ya.. haha.. btw, kmk paling suka bulan september. hehe

miss fluffy said...

wahh berehat lama ni..hehe;p

dEdEQ dE wIshEs said...

AMIN MUDAH2AN .. HEHEHE ..

BESHLA MAKAN TIDO MAKAN TIDO ..

DEDEQ NK GAK WAT CAMTU .. P XPAT .. HAHAHA

Tihara said...

sangat muda lagi..masih jauh perjalanan hidup... :)

eMMe said...

Salam Kenal Sally,
kamu dulu pernah bekerja? now sudah jadi fulltime house wife kah?
so, dpt full attention to u kid la kan.. best la kan... kat umah tu mcm2 keje leh buat, kalo u bisnes mind mmg leh buat duit la, heeee~

Remy hazza said...

9 bulan tak buat apa ye.... best!!!! heaven sangat......

syiela said...

harapnya begitu la ye...

muda remaja lagi tu :)

MamaEma said...

adik remaja lagi rupanya

Masz Sidek said...

kepak na juak aniq ya.... hehehe

nadzirah sofia said...

moga dapat tempat best utk smbg study yek

lynn kamarul said...

lepas ni dah boley plan nak smbung blajar r kerja. klu akak bosan la ddk umh je

Errah said...

comelnya dak ni tidur..hensem lak tu

ayut said...

wah..terbek la..btul2 merehatkan dri tu..sronok dlm kebosanan kot klu mcm gitu.hahahaha :D ap2 pon nikmati slgi blh..nnt esk2 mne tau dh xblh mcmni lg.. :)

Myra Jay said...

Hheee, ok jugak tu dok rumah pun, rehat sepuasnya..
Tp kalau duit masuk syiokk jugak kan :D

azizah :) said...

moga bulan ni dapat rezeki yg banyak kan dear..hehee

Che Rosliza Che mat said...

lenanya tidur...sekejap jer dah masuk bulan 9 kan...

MISS Z BERCELOTEH said...

dan miss z nak masuk 6 bulan duduk rumah lepas tamat kontrak kerja..

jmput baca entri baru

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/blog-warkah-buat-isteri-buat-miss-z.html

MISS Z BERCELOTEH said...

dan miss z nak masuk 6 bulan duduk rumah lepas tamat kontrak kerja..

jmput baca entri baru

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/blog-warkah-buat-isteri-buat-miss-z.html

LYAfrina said...

owh..muda remaja lagi ye.....

Nor Salmi said...

Insyaallah, moga hari-hari mendatabg lebih baik drp semalam..

Cikgu Ma said...

kawen la...hehehe

Azriff Aziz said...

ooo.sweet 18 to 19 ke? heheh still young..no scare no more..hehe..

Si Matatajam said...

Seronoknya tengok Aniq tidoq...so relax....Semoga hari yg mendatang akan sentiasa lebih baik untuk Sally...

nuyui a.k.a miss YUI said...

dok umh pon besh apa kan..hihi.

afraa said...

muda lagi adek nie.. duduk rumah je? akak cuti sem sebulan pon x duduk diam. akak sggup bekeje even sebulan je.

~~oOpEt~~ said...

kira xlama dh nk jdi sweet 19 lak kn :D haha

are_lin@yu said...

alahai comelnya dia tido..hehe

Wanieys said...

sweet september :)

Momo said...

wake me up when september end..lalalala..

Kesuma Angsana said...

masa terbang sekarang ni dear! so mmg cepat terasa berlalu

IntaNBerliaN said...

ooo muda lagi upenye... akak ni dah kategri tua lah berbanding sally.. heheh

Cik Yaya said...

wahhh..
syiokk ye dok uma??
hehe

9n0L4 said...

oh i love september. ;)

Fiza Suhaimi said...

Happy September ;)