Saturday, September 01, 2012

September!

September oh September.

Cepatnya masa berlalu. Pejam celik pejam celik sekarang dah masuk bulan September. Lagi 3 bulan lebih, akan masuk tahun baru iaitu tahun 2013. Oh! Sangat cepat masa berlalu! Dan umur pun semakin meningkat, no more sweet 18. Haha :p

Dan dengan itu, bulan September ni genaplah 9 bulan saya duduk rumah menjadi surirumah tangga. Eh! Tipu semata-mata. Sebenarnya 9 bulan selepas selesai menjalani peperiksaan SPM 2011, genaplah saya duduk rumah sahaja makan-tidur-makan-tidur. Hahaha. Maksudnya, saya tak belajar lagi dan tak bekerja langsung selama ini , hanya duduk kat rumah sahaja. ;D

Seronok? Tak tahu nak jawap apa. Hehe. ^_^

Aniq Iryan tidur. 


Semoga bulan baru, bulan September ni akan lebih baik daripada bulan yang sebelumnya. :)

55 comments:

  1. wah..muda lagi awak rupanya.. pewwittt..hehehe

    ReplyDelete
  2. wah! comel dia tidur..


    semoga bulan september nie kita terus maju n berjaya dengan usha,,,

    ReplyDelete
  3. ermmm...harap adalah kenangan dan peristiwa yang menarik di bulan 9 nie nanti...weee!

    ReplyDelete
  4. september? pembukaan rasmi legoland malaysia. haha! jom dtg baca2 ttg legoland ni kat blog sy.. =)

    ReplyDelete
  5. not too late ! hepi merdeka day :) btway , im following you . hit me back ~ thxxx <3 visit me : appledahyun.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. wahhhh lamanya menganggur... tak boring ke Sally...

    ReplyDelete
  7. semoga september membawa keceriaan :)

    ReplyDelete
  8. posing comell dia tito hahaha :D
    yepp kak. berharap ^^

    ReplyDelete
  9. mudah-mudahan sally hehee..shida pn sama nk bln baru ni bln yg lbh baik dr bln sblmnya hehee :)

    ReplyDelete
  10. Moga anda gunakan masa muda anda sebaik mungkin... Jangan masa tua pula nak menyesal pulak... ^_^

    ReplyDelete
  11. aminnnnnnnnnnnnn

    udah2 lepak .. cari kerja ;))

    ReplyDelete
  12. Salam.

    Lahhh..muda lagi rupanya ko sally..aku jugak yang tua,hahahhaha.

    Takpa, duk rumah pun ok. Asal isikan masa dengan perkara berfaedah, takda masalah.

    ReplyDelete
  13. Haha,no more sweet 18..sama la kita :)
    jemput singgah dan baca^^
    http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/09/korea-dan-makanannya.html

    ReplyDelete
  14. selamat tinggal ogos selamat datang september ;)

    ReplyDelete
  15. tak pe ini lah masanya nak merehatkan diri setelah 5 tahun belajar di sekolah.. hik3. Moga september lebih baik dari bulan sebelumnya..

    *eh comeynye dia terbongkang tidur ha. :P

    ReplyDelete
  16. perghhh 9 bulan...kalau tirah xsenang duduk lama2...opsss...hihi

    ReplyDelete
  17. kejap je dah sept kan, xlame lgi dah nk ujung tahun..;)

    ReplyDelete
  18. mesti boyfriend ktk ya lelah berjalan raya sampe ttido kedak ya.. haha.. btw, kmk paling suka bulan september. hehe

    ReplyDelete
  19. AMIN MUDAH2AN .. HEHEHE ..

    BESHLA MAKAN TIDO MAKAN TIDO ..

    DEDEQ NK GAK WAT CAMTU .. P XPAT .. HAHAHA

    ReplyDelete
  20. sangat muda lagi..masih jauh perjalanan hidup... :)

    ReplyDelete
  21. Salam Kenal Sally,
    kamu dulu pernah bekerja? now sudah jadi fulltime house wife kah?
    so, dpt full attention to u kid la kan.. best la kan... kat umah tu mcm2 keje leh buat, kalo u bisnes mind mmg leh buat duit la, heeee~

    ReplyDelete
  22. 9 bulan tak buat apa ye.... best!!!! heaven sangat......

    ReplyDelete
  23. harapnya begitu la ye...

    muda remaja lagi tu :)

    ReplyDelete
  24. moga dapat tempat best utk smbg study yek

    ReplyDelete
  25. lepas ni dah boley plan nak smbung blajar r kerja. klu akak bosan la ddk umh je

    ReplyDelete
  26. comelnya dak ni tidur..hensem lak tu

    ReplyDelete
  27. wah..terbek la..btul2 merehatkan dri tu..sronok dlm kebosanan kot klu mcm gitu.hahahaha :D ap2 pon nikmati slgi blh..nnt esk2 mne tau dh xblh mcmni lg.. :)

    ReplyDelete
  28. Hheee, ok jugak tu dok rumah pun, rehat sepuasnya..
    Tp kalau duit masuk syiokk jugak kan :D

    ReplyDelete
  29. moga bulan ni dapat rezeki yg banyak kan dear..hehee

    ReplyDelete
  30. lenanya tidur...sekejap jer dah masuk bulan 9 kan...

    ReplyDelete
  31. dan miss z nak masuk 6 bulan duduk rumah lepas tamat kontrak kerja..

    jmput baca entri baru

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/blog-warkah-buat-isteri-buat-miss-z.html

    ReplyDelete
  32. dan miss z nak masuk 6 bulan duduk rumah lepas tamat kontrak kerja..

    jmput baca entri baru

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/blog-warkah-buat-isteri-buat-miss-z.html

    ReplyDelete
  33. Insyaallah, moga hari-hari mendatabg lebih baik drp semalam..

    ReplyDelete
  34. ooo.sweet 18 to 19 ke? heheh still young..no scare no more..hehe..

    ReplyDelete
  35. Seronoknya tengok Aniq tidoq...so relax....Semoga hari yg mendatang akan sentiasa lebih baik untuk Sally...

    ReplyDelete
  36. muda lagi adek nie.. duduk rumah je? akak cuti sem sebulan pon x duduk diam. akak sggup bekeje even sebulan je.

    ReplyDelete
  37. kira xlama dh nk jdi sweet 19 lak kn :D haha

    ReplyDelete
  38. wake me up when september end..lalalala..

    ReplyDelete
  39. masa terbang sekarang ni dear! so mmg cepat terasa berlalu

    ReplyDelete
  40. ooo muda lagi upenye... akak ni dah kategri tua lah berbanding sally.. heheh

    ReplyDelete

Guna bahasa yang mudah difahami oleh semua orang.
Itu sahaja. Terima kasih kerana sudi komen kat entry ini ^_^