Wednesday, December 05, 2012

Rindu blog!

Wow! Lama tak menghupdate blog pink ni. Rasanya dah hampir 2 bulan blog ni berhabuk tanpa new entry sejak entry pada 16 September 2012 haritu. Hee. Banyak cerita yang nak dikongsikan kat dalam blog. Dan ada jugak cerita yang dah lupa nak diceritakan. Haha.



Disember.
Sekarang dah masuk bulan terakhir tahun 2012. Cepatnyaaaaa masa berlalu! Tak lama lagi tahun baru 2013.





#maaf beliau agak seksiiii :p

Dan sebenarnya,
Saya tak tahu nak update entry tentang apa. Yelah. Lama dah tak berblogging ni kan. Hehe. :)
Apa-apapun, rindu nak baca blog kalian!

Okay. Have a nice day!

33 comments:

  1. mana menghilang...
    memang lama betul tak update...
    Anyway welcome back..=D

    ReplyDelete
  2. wahh! baru nak muncul..piqah singgah selalu x da orang. hee^^ awk pgi mna sally? lma sgt x updte blog. hehe :D

    ReplyDelete
  3. haha.. nad pon lm x berblog.. recently je br ada post.. selamat berblogwalking.. =)

    ReplyDelete
  4. hihihi...semangat scroll down..sekali tuan blog tak tahu nak update apa..hihihi.. :p

    ReplyDelete
  5. yeah ! youre back ! lama x singgah blog ni :)

    ReplyDelete
  6. aie seksi lok haha.. cute little boy!

    ReplyDelete
  7. Takpe kak, ambik mood dulu, sesambil blogwalking, sure mood akan kembali ;D

    ReplyDelete
  8. tu la, lama xupdate blog... tp awg rajin terjah blog kegkawan :-)

    ReplyDelete
  9. kenapa lama menyepi.... selamat kembali berblog.

    ReplyDelete
  10. comelnya :)
    pelan-pelan ye kak, sementara nak tunggu mood datang :)

    ReplyDelete
  11. ya baruk lamak eh.. hehe.. xpa2, take ur time.. ;)

    ReplyDelete
  12. lama tgu sally update heheee :D

    ReplyDelete
  13. lama xupdate kan...cepatlah update lagi.

    ReplyDelete
  14. done klik hotlink..jom exchange klik?

    ReplyDelete
  15. yaayy dia dah update entri baru :)

    ReplyDelete
  16. Selamat pagi Selasa..

    Akak sihat ke? :D

    ReplyDelete
  17. seksi la jugak,,hehe
    tu a, lama xnmpk,,hehe

    ReplyDelete
  18. Welcome back. update jangan tak update :)

    ReplyDelete
  19. Selamat kembali, sila update blog lagi...

    p.s : Mohon bantuan utk klik G+ entri ini --> iPhone 5 Gadget Impian

    ReplyDelete
  20. welcome back..sha follow sini..jum terjah blog sha pla ya..ehh seksinya dia hehe

    ReplyDelete
  21. welcome back ! :P
    So comel budak itu . hehehe

    ReplyDelete
  22. errrr....
    *blur*

    festaim kt cni..hehe

    salam ukhwah~ ;)

    ReplyDelete
  23. duk umah lyan bdk ni jela nmpk yer.. :)

    ReplyDelete

Guna bahasa yang mudah difahami oleh semua orang.
Itu sahaja. Terima kasih kerana sudi komen kat entry ini ^_^