Lazada MalaysiaLazada Malaysia Biskut Penyet

Saturday, March 16, 2013

Filem Gangster Celop ( Full Movie )


Jom tonton secara online Gangster Celop lakonan Syamsul Yusuf, Kamal Adli dan blogger famous Hanis Zalikha dan ramai lagi barisan pelakon! ^_^ Tak sempat tengok wayang, tengok kat Youtube pun jadilah :p 



Updated : Dah tak boleh tengok kat Youtube. Sudah diremoved :(  Maaf.


Sinopsis Filem Gangster Celop
Gangster Celop mengisahkan dua orang bekas gangster iaitu Aman (Kamal Adli) dan Adam (Syamsul Yusof) yang baru selesai menjalani hukuman penjara selama lima tahun. Mereka bertekad untuk berubah dan menjadi insan yang lebih baik.
Bagaimanapun, sebaik bebas, mereka dikehendaki menjaga Suzana (Hanis Zalikha) iaitu anak perempuan kepada Mat Jambu (Yus Raja Lawak),seorang ketua gangster yang pernah melindungi mereka dahulu. Suzana baru pulang dari luar negara untuk memulakan perniagaan di Malaysia.
Disebabkan tugasan itu, semua menjadi huru-hara dan secara tidak langsung mereka terbabit dalam konflik tercetus antara Mat Jambu dan musuhnya, Man Cirit (Azad Jazmin) yang merupakan musuh tradisi untuk sekian lama.

36 comments:

  1. tengok trailer pon dahh kelakar hahaha.
    takpe lagi jimat tengok online dari tengok kat wayang *jahatnyeee* hehe

    ReplyDelete
  2. alaa,,,dah terbeli semalam kat astro first

    ReplyDelete
  3. tak berkesempatan nak tengok lgi. huhu

    ReplyDelete
  4. mesti best ni...hanis zalikha cantik!

    ReplyDelete
  5. best tak best tak? kasi reting skit!

    ReplyDelete
  6. nanti nak cari dvd je la. huhuhu.

    ReplyDelete
  7. wah mcm best! nak tengok lah hehe thanks :)

    ReplyDelete
  8. eh ada kat on9 sudah? boleh tgk on9 je laa.. x pyh bazir tgk kt wayang.. ;)

    ReplyDelete
  9. wahh ni yg kak na cari ni. hehe.. tq sally. ;)

    ReplyDelete
  10. kedak cali jak cerita tok.. hehe

    ReplyDelete
  11. Hanis zalika . Blogger tu . Blogger pun dah jadi artiss.

    http://farra-izzaty.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  12. memang nampak kelakar.... namapun genster celop kan......

    ReplyDelete
  13. Promosi Rainbow AlQuran & Ribbon Watch! Sehingga 23 Mac 2013 sahaja!

    http://bit.ly/cd2aQx

    ReplyDelete
  14. Ohh..filem ni..pernah dengar, tapi tak berminat nak tengok..hehe..Terima kasih share, boleh lah akak intai2 tengok. ^__^

    ReplyDelete
  15. yaya xsempt tgok jg..nak tgok cik hanis kiterr blakon cmana..hehe ;p

    ReplyDelete
  16. dah tgk, tp cam kurang best lah..huhu~

    ReplyDelete
  17. blum tgk filem ne lagi.ingt nak tgk,ble download je kan~

    ReplyDelete
  18. Alaaaaa... Tak leh tgk dahh.. huwaaa...

    ReplyDelete
  19. Tu la... Tengok macam kelakar....
    Nanti ada masa dan ada kerajinan akak tengok..... =D

    ReplyDelete
  20. Alamak tak sempat akak nak tgok, sudah diremoved..hhuhu..ramai ckp bestkan cte neh, kena tgk jgk ni nnt..heee

    ReplyDelete
  21. tak pi tengok lagi...
    candag2 nak pi pastu cancel ..huwaa

    ReplyDelete
  22. best ke?cerita2 melayu skang ni byk yg entah apa2 tu yg malas nak layan tu.hehe

    ReplyDelete
  23. sempoi gak citer ni...layan je..

    ReplyDelete

Guna bahasa yang mudah difahami oleh semua orang.
Itu sahaja. Terima kasih kerana sudi komen kat entry ini ^_^