Lazada MalaysiaLazada Malaysia Biskut Penyet

Saturday, March 16, 2013

Filem Gangster Celop ( Full Movie )


Jom tonton secara online Gangster Celop lakonan Syamsul Yusuf, Kamal Adli dan blogger famous Hanis Zalikha dan ramai lagi barisan pelakon! ^_^ Tak sempat tengok wayang, tengok kat Youtube pun jadilah :p 



Updated : Dah tak boleh tengok kat Youtube. Sudah diremoved :(  Maaf.


Sinopsis Filem Gangster Celop
Gangster Celop mengisahkan dua orang bekas gangster iaitu Aman (Kamal Adli) dan Adam (Syamsul Yusof) yang baru selesai menjalani hukuman penjara selama lima tahun. Mereka bertekad untuk berubah dan menjadi insan yang lebih baik.
Bagaimanapun, sebaik bebas, mereka dikehendaki menjaga Suzana (Hanis Zalikha) iaitu anak perempuan kepada Mat Jambu (Yus Raja Lawak),seorang ketua gangster yang pernah melindungi mereka dahulu. Suzana baru pulang dari luar negara untuk memulakan perniagaan di Malaysia.
Disebabkan tugasan itu, semua menjadi huru-hara dan secara tidak langsung mereka terbabit dalam konflik tercetus antara Mat Jambu dan musuhnya, Man Cirit (Azad Jazmin) yang merupakan musuh tradisi untuk sekian lama.

36 comments:

FarhanahAdzlan said...

tengok trailer pon dahh kelakar hahaha.
takpe lagi jimat tengok online dari tengok kat wayang *jahatnyeee* hehe

reyna said...

alaa,,,dah terbeli semalam kat astro first

Amirah Anuar said...

tak berkesempatan nak tengok lgi. huhu

azizah :) said...

mesti best ni...hanis zalikha cantik!

keron said...

best tak best tak? kasi reting skit!

Siti Nur said...

best-2 cite ni!

puteri kasih said...

nak tengok juga lah :)

Nurul Faiz said...

nanti nak cari dvd je la. huhuhu.

nini said...

cam best je......=P

Princess Syazliyana said...

wah mcm best! nak tengok lah hehe thanks :)

Hanida Moss said...

eh ada kat on9 sudah? boleh tgk on9 je laa.. x pyh bazir tgk kt wayang.. ;)

Chic Na said...

wahh ni yg kak na cari ni. hehe.. tq sally. ;)

aisya said...

kedak cali jak cerita tok.. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtgk lg =)

Farra Atiqah said...

Hanis zalika . Blogger tu . Blogger pun dah jadi artiss.

http://farra-izzaty.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Remy hazza said...

memang nampak kelakar.... namapun genster celop kan......

Nadya Bubble said...

Promosi Rainbow AlQuran & Ribbon Watch! Sehingga 23 Mac 2013 sahaja!

http://bit.ly/cd2aQx

Nurul Aini said...

Ohh..filem ni..pernah dengar, tapi tak berminat nak tengok..hehe..Terima kasih share, boleh lah akak intai2 tengok. ^__^

Cik Yaya said...

yaya xsempt tgok jg..nak tgok cik hanis kiterr blakon cmana..hehe ;p

combi said...

haishhhh.ble dpt tgk neyh

ieda immi said...

akk try buka tapi x leh huhuh

Yana Libra said...

dah tgk, tp cam kurang best lah..huhu~

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh mlm..

Noraqilah Johari said...

nak tengok..tp x kesampaian ag :)

Eca Dwinky Asha said...

blum tgk filem ne lagi.ingt nak tgk,ble download je kan~

Crew Fathi said...

Alaaaaa... Tak leh tgk dahh.. huwaaa...

izan mama mia said...

selamat menonton..ehe

AyueJean AJ said...

Tu la... Tengok macam kelakar....
Nanti ada masa dan ada kerajinan akak tengok..... =D

Seneorita Baharin said...

Alamak tak sempat akak nak tgok, sudah diremoved..hhuhu..ramai ckp bestkan cte neh, kena tgk jgk ni nnt..heee

QasehnyaRania said...

tak pi tengok lagi...
candag2 nak pi pastu cancel ..huwaa

Puan Kutu said...

best ke?cerita2 melayu skang ni byk yg entah apa2 tu yg malas nak layan tu.hehe

Dianaa said...

tak dapat tengok ;(

Shida Radzuan said...

alahai hanissss heheee :D

Mia Liana said...

belum tengok lagi..

lative issac said...

sempoi gak citer ni..layan je..

lative issac said...

sempoi gak citer ni...layan je..