Lazada MalaysiaLazada Malaysia Biskut Penyet

Tuesday, March 19, 2013

Rock Oo! Rimba Bara Full Movie

Jom sama-sama tengokkkk! Best! Haha
Sebelum kena removed ;p




Filem terbitan Grand Brilliance ini dibintangi oleh Que Haidar (Amy Mat Piah), Khir Rahman (Jijo), Sofi Jikkan (Zul Kapan), Pekin Ibrahim (Slash Haji Tapah) dan Norazmi Bahron (Mi Black) .

p/s: Lama tak tengok Que Haidar berlakon,kan ;)

22 comments:

Mieya Atiera said...

ramai yang cakap filem ni best. Teringin nak tengok

AyueJean AJ said...

Ada jugak yang cakap kurang kick macam rock yang 1st tu...

Isabel Diaz said...

Mun kamek ada broadband, geram kamek nak nangga nya..

Alyn Roslan said...

movie baru ke nih..yg iklan dlm tv ek..hehe..x catch up dgn tv..:D

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh ada ea..yui tak tgk2 lg..

Tihara said...

alaa teringin nak tengok rock..line plok semput nih :)

Shida Radzuan said...

nak tgk tp takut mkn speed byk lak hahaa :P

adzairdawati makdara said...

mak dah tgk filem ni dan mmg TERBAEKKKKKKKKK

Yumida Huda said...

tringin mok nangga crita tok
lamak x nangga que berlakon...

Crew Fathi said...

Ohh.. video dah kena delete dah.. tak dan nk tgk.. Huwaaaa

Mime MF said...

belum tgk lagi...tgk iklan mcm lawak je..huhu

el said...

muka que mmg xleh blah
bagi bagi bagiiiiiiiiiiii hahaha

Chic Na said...

ala yg aritu pun tak sempat tgk lg. hihi..

Puan Kutu said...

tgok kt tv3 sharifah amani puji macam best sgt filem ni..tp sy tgok macam entah apa2 jer..hehe mgkin tak kena dengan jiwa

azizah :) said...

kalau rock2 ni mesti best... hehe

Che Rosliza Che Mat said...

Seronok ke filem nie...

Anonymous said...

memen best tk sabar....

Anonymous said...

memen best tk sabar....

^^eKaTiKaH^^ said...

dpt tengok sekerat je.. hee

IntaNBerliaN said...

lenkali leh tgk ni. ;)

Tinta Lana said...

Best ooo! hahaha, lana tgk ngan adik kat alamanda, ketawa je kitaorg..smart giler pekin punya style >_<

Innanie | Ariffin said...

cerita ni best sebab dia guna lagu2 rock yang mantap!!! :)