Tuesday, March 19, 2013

Rock Oo! Rimba Bara Full Movie

Jom sama-sama tengokkkk! Best! Haha
Sebelum kena removed ;p




Filem terbitan Grand Brilliance ini dibintangi oleh Que Haidar (Amy Mat Piah), Khir Rahman (Jijo), Sofi Jikkan (Zul Kapan), Pekin Ibrahim (Slash Haji Tapah) dan Norazmi Bahron (Mi Black) .

p/s: Lama tak tengok Que Haidar berlakon,kan ;)

22 comments:

  1. ramai yang cakap filem ni best. Teringin nak tengok

    ReplyDelete
  2. Ada jugak yang cakap kurang kick macam rock yang 1st tu...

    ReplyDelete
  3. Mun kamek ada broadband, geram kamek nak nangga nya..

    ReplyDelete
  4. movie baru ke nih..yg iklan dlm tv ek..hehe..x catch up dgn tv..:D

    ReplyDelete
  5. alaa teringin nak tengok rock..line plok semput nih :)

    ReplyDelete
  6. nak tgk tp takut mkn speed byk lak hahaa :P

    ReplyDelete
  7. mak dah tgk filem ni dan mmg TERBAEKKKKKKKKK

    ReplyDelete
  8. tringin mok nangga crita tok
    lamak x nangga que berlakon...

    ReplyDelete
  9. Ohh.. video dah kena delete dah.. tak dan nk tgk.. Huwaaaa

    ReplyDelete
  10. belum tgk lagi...tgk iklan mcm lawak je..huhu

    ReplyDelete
  11. muka que mmg xleh blah
    bagi bagi bagiiiiiiiiiiii hahaha

    ReplyDelete
  12. ala yg aritu pun tak sempat tgk lg. hihi..

    ReplyDelete
  13. tgok kt tv3 sharifah amani puji macam best sgt filem ni..tp sy tgok macam entah apa2 jer..hehe mgkin tak kena dengan jiwa

    ReplyDelete
  14. kalau rock2 ni mesti best... hehe

    ReplyDelete
  15. memen best tk sabar....

    ReplyDelete
  16. memen best tk sabar....

    ReplyDelete
  17. Best ooo! hahaha, lana tgk ngan adik kat alamanda, ketawa je kitaorg..smart giler pekin punya style >_<

    ReplyDelete
  18. cerita ni best sebab dia guna lagu2 rock yang mantap!!! :)

    ReplyDelete

Guna bahasa yang mudah difahami oleh semua orang.
Itu sahaja. Terima kasih kerana sudi komen kat entry ini ^_^