Sunday, April 21, 2013

OST Sedetik Cinta


Bukan dia tapi aku - Judika, lagu ni best walaupun lirik dia agak sedih. Lagu ini sekarang merupakan OST drama Sedetik Cinta yang ditayangkan pada setiap petang( Isnin- Khamis), pukul 7 Malam. Eh petang ke malam? :p

Jom layan!




BUKAN DIA TAPI AKU-JUDIKA (OST SEDETIK CINTA)

Berulang kali kau menyakiti
Berulang kali kau khianati
Sakit ini coba pahami
Ku punya hati bukan tuk di sakiti

Ku akui sungguh beratnya
Meninggalkanmu yang dulu pernah ada
Namun harus aku lakukan
Kar'na ku tahu ini yang terbaik

Ku harus pergi meninggalkan kamu
Yang telah hancurkan aku
Sakitnya, sakitnya, oh sakitnya

Ku akui sungguh beratnya
Meninggalkanmu yang dulu pernah ada
Namun harus aku lakukan
Kar'na ku tahu ini yang terbaik

Ku harus pergi meninggalkan kamu
Yang telah hancurkan aku
Sakitnya, sakitnya, oh sakitnya

Cintaku lebih besar dari cintanya
Mestinya kau sadar itu
Bukan dia, bukan dia, tapi aku

Begitu beratkah ini...
Hingga ku harus mengalah...
Ku harus pergi meninggalkan kamu
Yang telah hancurkan aku
Sakitnya, sakitnya, oh sakitnya

Cintaku lebih besar dari benciku
Cukup aku yang rasakan
Jangan dia, jangan dia, cukup aku
Jangan dia, jangan dia, cukup aku

P/s: Lepas ni nak berkemas. Esok pagi nak balik kampung! ^_^ Dan kemungkinan blog akan berhabuk lagi selama seminggu! Doakan perjalanan kami selamat pergi, selamat pulang. Semoga berjalan dengan lancar. Amin!

38 comments:

  1. thanx ! hda dah lame carik lagu nih :D

    rupenye hda salah tajuk cerite. kuang3 :D

    ReplyDelete
  2. tiba2 tersedih dgr lagu ni..T_T...hehehhe

    ReplyDelete
  3. lagu ni memang besttt saya ulang2 kali dengar hihi
    lagi satu ost sebenarnya saya isteri die pon best jugak hihi :)

    ReplyDelete
  4. sally kak shida kureng la cite ni..huhuu

    ReplyDelete
  5. owh..dh lama x tgk awal blakon..

    ReplyDelete
  6. pernah tengok sekali cerita ni^^

    ReplyDelete
  7. mg perjalanan pergi dan balik selamat... best gak lagu ni

    ReplyDelete
  8. kak puteri tak minat sangat cerita ni..tapi lagu best la juga :)

    ReplyDelete
  9. tgk kdg2 je cte ni..tu pown tgk utk 5 10min..hikhik

    ReplyDelete
  10. suka judika ni, suara dia husky... lagu ni pown best. CiM follow sedetik cinta on tonton jer

    ReplyDelete
  11. kmk minat judika! hehe..

    btw hati2 balit kg ya.. =)

    ReplyDelete
  12. owh , mak selalu tengok citer nih ~ haha ,

    ReplyDelete
  13. CITER NI MMG BEST...JAA PUN TGK GAK!

    ReplyDelete
  14. orang cakap cerita ni sedih kan, suami dia kejam.. tapi anis tak tengok lagi..huhuhu

    ReplyDelete
  15. Best lagu tu... Lagi satu OST Cinta Jangan Pergi pun best

    ReplyDelete
  16. zyra tgk jugak cte nie...sedih kan lirik lagu nie hmmm

    ReplyDelete
  17. assala, bunda tengok cite ni n suke lagu temanya..

    ReplyDelete
  18. salam kenal dr blog Mialiana...

    ReplyDelete
  19. lagu dy best,, tapi cite ni sy xberapa layan..

    ReplyDelete
  20. Satu episod pun tak tgk sally, ehehehe.

    ReplyDelete
  21. dear, jom join?

    jom supprt LUPUS awareness ..! jom? hehe ^^ http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
  22. boleh x cakap aja xsuke drama ni?hehehe..xtahu kenapa..

    br follow blog awk hari ni..:D

    ReplyDelete
  23. eh cerita baru ke? ckj da lama tak tgk tv

    ReplyDelete
  24. suka tengok awal digandingkan dengan hanes suraya,. sweet gitu >.<

    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. suka tengok awal digandingkan dengan hanes suraya,. sweet gitu >.<

    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/

    ReplyDelete

Guna bahasa yang mudah difahami oleh semua orang.
Itu sahaja. Terima kasih kerana sudi komen kat entry ini ^_^